fbpx

So Magic – Varázslatos kristálykert

So Magic – Varázslatos kristálykert

So Magic | Varázslatos Kristálykert Stúdió

Alkosd meg saját Varázslatos Kristálykertedet! Ebben a készletben mindent megtalálsz, csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod és a leírásban szereplő lépeseket követned, hogy saját kristálykert terráriumot készíthess! A stúdió készlet kertjében nem csak két varázslatos fa készíthető, hanem Slime oázis és Zen homokkert is tovább gazdagítja a csodálatos látványt!

Távolítsd el a kupolát, pattintsd le az alap fedőjét és önts az alapjába varázsport és vizet, majd helyezd vissza a fedőt, így a kert megépülhet rajta. Állítsd a kristálykert közepébe a Pink varázsfádat, szórj köré csillámhomokot, helyezd el a különböző köveket, majd végül a figurát.

Terráriumod elkészült, és most már nézheted, ahogyan fejlődik a fád! Ehhez hagyd nyitva a kristálykert kupoláját, amíg a fa teljesen virágba nem borul.

Egyengesd el a terepet és díszítsd ki a kristálykertet kedved szerint

Helyezd a kristálykerted egy olyan helyre, ahol nyugodtan tudnak növekedni az ágakon a kristályok. Ha a fa már teljesen kifejlődött – kb. 12 órát kell várnod erre, helyezd lassan rá a kupola tetejét.

So Magic | Varázslatos Kristálykert Stúdió és ami benne van

Miközben a varázslatos fa kristályai növekszenek, lesz időd kicsinosítani a Zen homokkertet, illetve a Slime oázist is feltöltheted a népszerű nyúlós anyaggal!

Csak keverd össze vízzel

Ha mindennel elkészültél, tedd a kristálykertet olyan helyre, ahol mindenki gyönyörködhet benne!
Később lecserélheted a Pink fát a készletben lévő Kaktuszra, illetve kertedet is hozzáigazíthatod ehhez az új témához.

Készülj fel rendesen a csodára

A készlet tartalma:
– 1 varázslatos kert 
– 2 varázslatos fa: Pink fa és Kaktusz
– 2 csomag varázspor
– 1 csomag varázslatos Slime
– 200 g csillámhomok – 5 különböző színben
– csillámkő és kisebb kövek
– 4 figura
– 2 dekoráció